Queeste-wandeling

Wijziging wegens coronavirus

Gelet op de noodzaak van het fysiek afstand houden tot elkaar is de queeste-wandeling voorlopig niet beschikbaar. Op anderhalve meter afstand met elkaar praten vraagt om een luidere stem en dat werkt belemmerend bij gevoelige en persoonlijke kwesties. Bovendien is de kans groot dat omstanders in het park mee kunnen luisteren en ook dit draagt niet bij aan het heilzame karakter van de wandeling. Om u toch van dienst te kunnen zijn bied ik een queeste-visualisatie-wandeling aan. Bij dit beeldbel-gesprek via Facetime of Skype wordt zoveel mogelijk de lijn van de wandeling aangehouden zoals die hieronder beschreven staat. In plaats van fysiek lopen maken we bij de online-versie echter gebruik van diverse visualisatie-technieken.

Een queeste-visualisatie-wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en uw investering is € 95,00. Indien gewenst stuur ik kosteloos vooraf de rituele ratel via post en naderhand een verslag van het consult via e-mail naar u toe.

Inleiding

Het alledaagse leven kent soms ongemakken en hindernissen waar je even geen raad mee weet. Een magische benadering kan dan net dat steuntje bieden waardoor je tot een passende oplossing komt of weer op eigen kracht verder kunt. De queeste-wandeling is zo’n steuntje en kan individueel of als duo aangevraagd worden.

Een paar voorbeeldvragen voor een individuele wandeling zijn: hoe vind ik nieuwe (levens)inspiratie? Doe ik er goed aan die nieuwe baan aan te nemen? Door de zorg voor anderen kom ik nauwelijks aan mezelf toe, hoe kan ik dat keren? In de liefde wil het maar niet lukken, hoe komt dat en wat kan ik eraan doen?  

Bij een duo-wandeling zijn alle relatievormen welkom en dient een gezamenlijke vraag over de onderlinge relatie centraal te staan. Een paar voorbeeldvragen zijn: onze samenwerking als collega’s verloopt opeens zo stroef, waar komt dat vandaan en hoe kunnen we het veranderen? De warmte lijkt soms ver te zoeken in onze relatie, hoe komen we weer dichter tot elkaar? Een van ons wil verhuizen en de ander niet, wat kunnen we het beste doen?

De wandeling

Aan het begin van de wandeling stellen we uw vraag centraal. Aansluitend verbinden we ons via een klein magisch ritueel met het landschap om ons heen en vanuit die verbinding gaan we op pad. We onderzoeken wat het landschap u met natuurspiegeling over de kwestie aanreikt en raadplegen de Tarot. Ook maken we gebruik van een magie-ondersteunende rituele ratel. Zo wandelend, ervarend, duidend en samen associërend ontstaat er een samenhang waaruit nieuwe inzichten ontstaan die leiden naar een passend antwoord op uw vraag. Ter afsluiting is er nog een klein ritueel waarbij we het landschap bedanken en terugkeren in het hier en nu. 

Als geschenk krijgt u na afloop de ratel in een hoesje mee naar huis.

Locatie:  Beatrixpark Almere Stad

  • Het Beatrixpark is een minuutje lopen bij mij vandaan. Voorafgaand aan de wandeling verwelkom ik u daarom graag bij mij thuis om in woonkamersfeer eerst een glaasje edelsteenwater of een kopje biologische koffie/tisane te drinken.
  • Vanwege het persoonlijke karakter is de wandeling alleen individueel of als duo aan te vragen.
  • De wandeling duurt ongeveer twee uur maar ik kijk niet op de klok, alles mag er zijn zoals het komt.  
  • De investering is € 135,00 (ongeacht of u individueel of als duo deelneemt), bij aanvang via pin of contant te voldoen.  
  • Tijdens de wandeling maak ik hier en daar een audio-opname voor een audioverslag. Dit verslag krijgt u naderhand via e-mail toegestuurd zodat u de wandeling op uw gemak nog eens kunt herbeleven en weer hoort wat er allemaal gezegd is. Indien u geen prijs stelt op een gesproken opname kunt u dit bij aanmelding aangeven.  
  • Het is niet toegestaan om te roken. 
  • Na aanmelding bepalen we in overleg hoe we met de vooruitzichten qua weersomstandigheden om zullen gaan.