Queeste-wandeling

Inleiding

Het alledaagse leven kent soms ongemakken en hindernissen waar men even geen raad mee weet. Een magische benadering kan dan als steuntje in de rug dienen en voor een passende oplossing zorgen. De queeste-wandeling is zo’n steuntje en kan individueel of als duo aangevraagd worden.

Een paar voorbeeldvragen voor een individuele wandeling zijn: hoe vind ik nieuwe (levens)inspiratie? Doe ik er goed aan die nieuwe baan aan te nemen? Door de zorg voor anderen kom ik nauwelijks aan mezelf toe, hoe kan ik dat keren? In de liefde wil het maar niet lukken, hoe komt dat en wat kan ik eraan doen?

Bij een duo-wandeling zijn alle relatievormen welkom en dient een gezamenlijke vraag over de onderlinge relatie centraal te staan. Een paar voorbeeldvragen zijn: onze samenwerking als collega’s verloopt opeens zo stroef, waar komt dat vandaan en hoe kunnen we het veranderen? De warmte lijkt soms ver te zoeken in onze relatie, hoe komen we weer dichter tot elkaar? Een van ons wil verhuizen en de ander niet, wat kunnen we het beste doen?

De wandeling

Aan het begin van de wandeling stellen we uw vraag centraal. Aansluitend verbinden we ons via een klein magisch ritueel met het landschap om ons heen en vanuit die verbinding gaan we op pad. We onderzoeken wat het landschap u met natuurspiegeling over de kwestie aanreikt en raadplegen de Tarot. Zo wandelend, ervarend, duidend en samen associërend ontstaat er een samenhang waaruit nieuwe inzichten ontstaan die leiden naar een passend antwoord op uw vraag. Ter afsluiting is er nog een klein ritueel waarbij we het landschap bedanken en terugkeren in het hier en nu.

Locatie

U bent welkom in het Beatrixpark te Almere Stad, een groot stadspark met de uitstraling van een bos. Lange lanen en smalle kronkelpaadjes wijzen de weg naar mystieke plekjes en betoverende planten, bomen en dieren. Zoals een modern kunstwerk met een oeroude betekenis, een verscholen linde met magische levenskrachten en een wetering vol zielenvogels.

Toelichting

  • Vanwege het persoonlijke karakter is de wandeling alleen individueel of als duo aan te vragen.
  • De wandeling duurt ruim een uur en de investering is € 75,00 (ongeacht of u individueel of als duo deelneemt), bij aanvang via pin of contant te voldoen.  
  • Tijdens de wandeling maak ik hier en daar een audio-opname voor een audioverslag. Dit verslag krijgt u naderhand via e-mail toegestuurd zodat u de wandeling op uw gemak nog eens kunt doornemen. Indien u geen prijs stelt op een gesproken opname kunt u dit bij aanmelding aangeven.  
  • Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving naar het vertrekpunt en bepalen we in overleg hoe we met de vooruitzichten qua weersomstandigheden om zullen gaan.